Woontrends herfst / winter

Woontrends herfst & winter

Tijd voor thuis

De kille herfst en de koude winter zijn in aantocht. Weer tijd om van je huis een warm thuis te maken. Sukria heeft de trendkleuren voor de aankomende herfst en winter.

Licht gekleurd hout combineren

Veel lichtkleurig hout in combinatie met donkere kleuren verf of behang en pastel kleurige accenten. Massief houten kasten, tafels en dressoirs van licht eiken, essenhout, beuken, maar ook grenen meubels geven rust en warmte in je interieur. Ook licht gekleurd hout voor de vloer en de wand gaat het helemaal worden.

Donkere verftinten en behang

Deze lichte houtsoorten zijn goed te combineren met de kleuren donkerblauw, aubergine of mosgroen. Een lichtkleurige houten dressoir of kast doet het erg goed tegen een wand met een van deze donkere verftinten. Ook in de behangcollecties zal je deze kleuren veel terug zien.

Sfeervolle accenten aanbrengen

De accenten zijn sierkussen, tafelkleden, canvas prints of een poef in zachte kleuren zoals lichtbeige, lichtpaars of zachtroze. Ook de kelimkussens en een poef met een kelim stof zijn weer helemaal terug. Koper of goudkleurige accessoires combineren goed met alle genoemde kleuren. Je kunt de koperkleurige of goudkleurige accenten ook aanbrengen in de vorm van verlichting. Denk eens aan een koperkleurige of goudkleurige lamp met gaatjespatronen. Deze patronen op de wand en plafond geven direct een warm gevoel van thuiskomen.

Eye catchers en subtiele accessoires

Gebruik niet te veel accessoires, maar slechts een paar subtiele details. Geef je interieur één of twee echte blikvangers. Dit geeft nog meer rust in je huis. Een grote vaas met een aparte plant, een opvallend kunstwerk of een uitgelichte hoek met een aparte vloerlamp zijn mooie eye catchers.

Retro en Urban 90ties zomer

In het voorjaar zal je de trend van de zomer al zien opkomen. Retro en de Urban 90ties. Ik kan niet wachten.