COVID 19 - UPDATE

17 januari 2021

De winkels blijven zeker tot 9 februari gesloten i.v.m. COVID19.

Er is niet met zekerheid te zeggen dat winkels vanaf 9 februari weer open mogen, of dat de regering besluit de lock down te verlengen. Wij houden je via dit blog, de website en de nieuwsbrief op de hoogte. Uiteraard hopen wij je snel in onze sfeervolle winkel te kunnen begroeten. De winkel is coronaproef ingericht en je kunt veilig winkelen, zodra wij de deuren weer mogen openen. Bestellen blijft mogelijk via onze website. De meeste artikelen zijn voorradig en verzenden wij nog de zelfde dag. Wij verzenden alle bestellingen via Postnl. Door de aanhoudende drukte bij alle transportbedrijven kan het gebeuren dat je bestelling enige vertraging oploopt. Je kunt de reis van je bestelling volgen met je track & trace code die je per mail van ons ontvangt. 

In de regio Amsterdam - Amstelveen - Aalsmeer - Almere - Uithoorn 
bezorgen wij met eigen transport. Je bestelling is er dan zeker binnen 2-3 werkdagen.

Je kunt bestellingen op afspraak afhalen bij de winkel Almere - stad. Geef bij je online bestelling afhalen winkel op. Wij bellen of mailen je op welk tijdstip je bestelling klaar staat.

Waarom online bestellen bij Sukria.nl?
*veilig en betrouwbaar
*100% service en garantie
*bijna alles uit voorraad leverbaar
*snelle verzending
*deskundig advies
*ophalen bij de winkel is mogelijk

Wij hebben alleen maar tevreden klanten. Ook als er iets mis gaat zorgen wij voor een oplossing. Volg de link om alle berichten van onze tevreden klanten te zien. Reviews zijn gecheckt door Webwinkelkeur, een onafhankelijke partij die internet aankopen veiliger maakt.

Voor meer info
Bel ons: 036-8484855
Whatsapp ons: 0645.468.179
Mail ons: info@sukria.nl

 

© 2017 - 2021 Sukria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel