Maatwerk kralengordijnen.

Een kralengordijn met de standaard afmetingen 200 x 90 cm. is niet altijd passend voor jouw deuropening of scheidingswand. Daarom leveren wij ook kralengordijnen op maat. Bij het opmeten moet je met een paar dingen rekening houden. Het standaard meegeleverde ophangsysteem is geschikt om tegen het kozijn of de muur te monteren. Het kralengordijn kan ook geleverd worden met een ophangsysteem dat tegen het plafond of tegen de bovenkant van het kozijn gemonteerd kan worden. Zowel het ophangsysteem voor de wand als het ophangsysteem voor het plafond zijn eenvoudig te monteren.

Bij het opmeten moet je met het volgende rekening houden.

Standaardmaat kralengordijn.
De hoogte van het wandophangsysteem is 6 cm. ( zie foto ). wandbevestiging kralengordijn
De lengte van een kralenstreng is 194 cm. Door het gewicht van de kralen hangen de strengen nog iets uit. ( ongeveer 1 cm. ) De strengen moeten 1 cm. boven de vloer komen te hangen. Hierdoor hangen de strengen recht en slepen de strengen niet over de vloer. Voor de meeste deuropeningen is de standaardmaat de juiste maat. De hoogte van een plafondophangsysteem is 3 cm.

Maatwerk 
Niet elke deuropening is hetzelfde en een kralengordijn is ook mooi om als wandafscheiding te gebruiken. Daarom leveren wij ook maatwerk kralengordijnen. Je kunt de gewenste maten mailen of appen ( 0645468179 ). Binnen 1 werkdag sturen wij je een prijsopgave. Wil je globaal weten wat een maatwerk kralengordijn gaat kosten? Gebruik dan de onderstaande formule.

Bereken eerst het aantal strengen. Deel de breedte ( lengte ophangsysteem ) door 2.25. Rond de uitkomst af naar boven en je hebt het aantal strengen. Bereken nu de prijs van een streng. € 3 : 195 x hoogte = de prijs van een streng.
Vermenigvuldig de uitkomst met het aantal strengen en je hebt de prijs van het maatwerk.

Een voorbeeld van de berekening van een kralengordijn met een breedte van 140 cm. en een lengte van 240 cm.
140 : 2.25 = 62.22 Afgerond 63 strengen. € 3 : 195 x 240 = € 3,70 x 63 = € 233,10

Wil je geen belletje aan de onderkant van de strengen? De hoogte van het belletje is 2 cm.

*Bij een breedte van 150 cm. of meer wordt het ophangsysteem in 2 gelijke delen geleverd. Lengtes boven de 150 cm. uit 1 stuk kunnen wij niet versturen.

*Ook bij een maatwerk kralengordijn leveren wij gratis een bijpassende embrasse.embrasse multi colour

© 2017 - 2021 Sukria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel