Welke lichtbron is de juiste voor oosterse verlichting?

Je hebt een oosterse lamp gekocht en wilt genieten van het sfeervolle licht. De juiste lichtbron is hierbij van belang. Wanneer je niet de juiste lichtbron gebruikt is het effect van oosterse verlichting niet optimaal. Wij leggen je in het kort even uit hoe je de juiste lichtbron kiest.

Een oosterse hanglamp, plafondlamp, wandlamp, tafellamp of vloerlamp heeft een E27 grote fitting, of een E14 kleine fitting. Een wandlamp of vloerlamp kan meerde fittingen hebben. Bij de artikel specificaties zie je welke fitting in de lamp is gemonteerd en hoeveel fittingen een lamp heeft.

Nu we dit weten kunnen we de bepalen welke lichtbron de juiste is voor zowel een E27 grote fitting en ook voor een E14 kleine fitting.

Bij een mozaïek lamp is een energiezuinige LED lamp de juiste keuze. Je hebt bij LED lampen de keuze uit helder wit, koel wit of warm wit. De beste keus is helder of koel wit. De warm witte LED lamp geeft bijvoorbeeld een transparant mozaïek lamp een licht gele lichtval. Voor de oosterse mozaïek verlichting adviseren wij een 5 watt LED lamp, helder of koel wit. Het energieverbruik is bij een hanglamp niet meer dan 5 watt. Bij een plafondlamp met 2 fittingen niet meer dan 10 watt. Mozaïek verlichting is niet alleen een sfeervol lichtpunt in je interieur maar ook nog eens energiezuinig.

Als je een filigrain lamp hebt gekocht wil je natuurlijk ook de mooie effecten op de wand en het plafond zien. De gaatjes in het metaal van de filigrain lampen zorgen voor deze patronen, maar ook de juiste lichtbron is belangrijk. Een heldere halogeen ECO lamp geeft het beste effect en maakt de mooiste patronen op de wand en het plafond. Een filament LED lamp geeft iets minder, maar nog steeds een mooi effect op de wand en het plafond. Vind je de vorm en de patronen in het metaal mooi, maar wil je geen patronen op de wand en het plafond? Gebruik dan een LED lamp. Het is aan jou om de keuze te maken tussen het mooiste effect of de meest energiezuinige lamp. Ga je voor het mooiste effect dan adviseren wij een 28 watt ECO spaarlamp. De meest energiezuinige keuze is een filament 4 watt LED lamp.

 

© 2017 - 2022 Sukria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel