Bij een mozaïek lamp is een energiezuinige LED lamp de juiste keuze. Je hebt bij LED lampen de keuze uit helder wit, koel wit of warm wit. De beste keus is helder of koel wit. De warm witte LED lamp geeft bijvoorbeeld een transparant mozaïek lamp een licht gele lichtval. Voor de oosterse mozaïek verlichting adviseren wij een 5 watt LED lamp, helder of koel wit. Het energieverbruik is bij een hanglamp niet meer dan 5 watt. Bij een plafondlamp met 2 fittingen niet meer dan 10 watt. Mozaïek verlichting is niet alleen een sfeervol lichtpunt in je interieur maar ook nog eens energiezuinig.

Als je een filigrain lamp hebt gekocht wil je natuurlijk ook de mooie effecten op de wand en het plafond zien. De gaatjes in het metaal van de filigrain lampen zorgen voor deze patronen, maar ook de juiste lichtbron is belangrijk. Een heldere halogeen ECO lamp geeft het beste effect en maakt de mooiste patronen op de wand en het plafond. Een filament LED lamp geeft iets minder, maar nog steeds een mooi effect op de wand en het plafond. Vind je de vorm en de patronen in het metaal mooi, maar wil je geen patronen op de wand en het plafond? Gebruik dan een LED lamp. Het is aan jou om de keuze te maken tussen het mooiste effect of de meest energiezuinige lamp. Ga je voor het mooiste effect dan adviseren wij een 28 watt ECO spaarlamp. De meest energiezuinige keuze is een filament 4 watt LED lamp.

Kijk bij de specificaties van de lamp welke fitting de lamp heeft. Een oosterse lamp heeft een E24 grote fitting of een E14 kleine fitting. Sommige lampen hebben meerdere fittingen.

© 2017 - 2022 Sukria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel