Wij verkopen een product, maar niet je persoonsgegevens. Jouw gegevens zijn veilig bij ons. De gegevens die wij verzamelen dienen alleen om jouw bestelling snel en veilig te verwerken. Cookies worden alleen geplaatst voor het optimaal functioneren van onze website, niet om profielen op te bouwen voor adverteerders. Je ontvangt geen mails van ons die geen betrekking hebben op je bestelling. Mocht je hebben aangegeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen dan ontvang je de nieuwsbrief niet meer dan één keer per maand in je mailbox.

Hieronder beschrijven wij wanneer het noodzakelijk is om gegevens te verzamelen, zodat jij goed weet wat ermee gedaan wordt.


01. Het versturen van nieuwsbrieven
Alleen als je hebt aangegeven een nieuwsbrief te willen ontvangen, stuurt Sukria via Mailchimp nieuwsbrieven. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ (afmelden nieuwsbrief) link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

02. Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Sukria via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een jouw vraag te beantwoorden, zoals je naam of bedrijfsnaam,
e-mailadres en telefoonnummer.

03. Analytics
De website van Sukria verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

04. Ontvangers
Mijnwebwinkel software
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Mijnwebwinkel. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Mijnwebwinkel heeft toegang tot jouw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen jouw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Mijnwebwinkel is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Mijnwebwinkel maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot jouw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Mijnwebwinkel behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

Mailchimp
De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

E mail
De e-mail van Sukria wordt gehost bij Mijnwebwinkel. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel.

05. Opslag periode
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Sukria, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp na het aanmelden voor de nieuwsbrief. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@sukria.nl
 

Op het moment dat je contact opneemt met Sukria via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of
e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 

06. Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Sukria of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

Jouw bezoek aan onze website is beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Sukria privé is. Je herkent deze beveiliging aan het slotje voor de url.

07. Jouw Rechten
recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Sukria vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Sukria. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Sukria. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Sukria vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Sukria niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Sukria jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via info@sukria.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, idbewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

08. Plichten
Sukria verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van producten of informatie van Sukria via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de informatie of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Sukria de betreffende dienst niet aanbieden.

Sukria behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Sukria dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Sukria te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb nog vragen m.b.t. deze privacyverklaring, neem dan contact met ons op.

Sukria
Europaplein 87
1078 GZ Amsterdam
T 020-6790700
E info@sukria.nl

┬ę 2017 - 2020 Sukria | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel